Odins labyrint

Odins labyrintet glasbarns fortællinger er en spændingsroman med tydelige strejf af historie, thriller og gotik. Det er en roman, der genremæssigt ligger er sted mellem bøger som ’Julie’, ’Vindens skygge’ og ’Da Vinci Mysteriet’.

Odins labyrint strøg allerede i sin første uge på markedet direkte ind på bestsellerlisten hos Arnold Busck, og der blev den i flere måneder. Bogen har blandt andet yderligere ligget nummer to hos både Adlibris og Bog & ide og lå i februar 2013 stadig i top 10 på de fleste bestsellerlister over ‘Krimi og spænding’.

Fakta om bogen: Titel: Thuleselskabet Forfatter: Mads Peder Nordbo Omfang: ca. 470 sider Pris: 299,95 kr. Udkommer: 4. april 2014


Lidt af anmeldernes ord om Odins labyrint – et glasbarns fortællinger:

”Lad mig slå det fast med det samme: Hvis ikke du allerede har læst bogen, så skynd dig at sætte den på ønskelisten eller løb ud og køb den! Hvis jeg havde haft råd, så havde jeg foræret den til alle jeg kender.” Boghunden.dk

”Jeg er vild med konspirationsromaner om kristendommen og den nordiske mytologi, og denne føjer sig fint til rækken af gode romaner. Forfatterens idéer omkring Odin er spændende læsning, og krydret med mord, kærlighed og magt giver det en rigtig god cocktail.” Litteratursiden.dk

”Jeg ved godt at ‘pageturner’ er et meget brugt og til tider slidt ord, men jeg vil bruge det om denne bog, for det er lige præcis det den er. Jeg håber, og tror, at ‘Odins Labyrint’ er begyndelsen på noget rigtig stort.” Krimifan.dk

”Det er en dramatisk og temmelig kompliceret historie, læseren skal skærpe al sin opmærksomhed for at hænge på her, nogle vil nok snuble i detaljerne, men spændende er det ubetinget.” Bibliotekernes lektørudtalelse uge 49, 2012.

”Mads Peder Nordbo formår at skabe et sælsomt og dystert univers. Historien kommer under huden i en sådan grad, at man kan mærke fortællerens hastige pulsslag og kuldegysninger i de mørke lofter og fugtige kældre. Resultatet er en veldrejet og velskrevet spændingsroman.” Fyens Stiftstidende d. 4. november 2012.

“Rammen er et effektivt knirkende gys af et Kensingtonhus … forfatteren kan skabe uhygge, og ideen med et afsæt Nordens tidlige historie rummer kim til mere.” Politiken d. 8. december 2012.

“Mads Peder Nordbos omtalte debutroman ’Odins labyrint’ er fascinerende, måske revolutionerende, sprogforskning rimpet sammen med gotisk gys … Det er i Mads Peder Nordbos generøse, engagerede genfortælling af sin omfangsrige og, angiveligt veldokumenterede, viden, at hans bog har sin imponerende styrke, originalitet og potentielle internationale rækkevidde.” Information d. 3. januar 2013.

”For fans af konspirationsteorier er der en del guf i Mads Peder Nordbos debutroman. Her er det den nordiske mytologi, det handler om, men stilen er videnskabsthriller, som den kendes fra blandt andet ‘Da Vinci-mysteriet’ med lange religionshistoriske udredninger blandet op med passende mængder regulær spænding.” JyllandsPosten d. 1. november 2012.

”Mads Peder Nordbo har fat i spændende stof, og ’Odins labyrint’ viser ham som en forfatter, der forstår at folde et handlingsforløb ud, så læserens nysgerrighed hele tiden udfordres, og stemningen i huset i London er ægte gotisk.” Midtjyllands Avis d. 29. november 2012.

Omslag ODIN LABYRINT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *